5.0

gebaseerd op 26 reviews

Kelly

Rudolph, je bent en blijft voor mij de beste kapper ter wereld! Tot over ongeveer 5-6 maandjes, ik kijk er nu alweer naar uit! :)

Nora

Ik had een heel fijn hoofdhuid ritueel vandaag bij Pien en vervolgens wederom een fantastische knipbeurt. Altijd fijn om met Pien te kletsen ook. Ze heeft me zeer goed geadviseerd en ben erg tevreden met mijn nieuwe look. En die massage, een vette aanrader! Merci Pien!

Lana

Zeer tevreden! Precies wat ik wilde.

Lonneke

Super! Ik kom nu alweer 2 jaar bij Rudolph. Mijn haar is in topconditie, en het model past precies bij mijn wensen en gezicht.

mathilde

Goede kapper. Ik vroeg een eigenwijs kapsel zonder teveel onderhoud en uit het niets toverde hij dat kapsel uit mijn haar.

Lyke

Rudolph is altijd fantastisch, ik kreeg 4 maanden nadat ik was geweest nog steeds soms de vraag of ik net naar de kapper was geweest omdat het er zo strak uit ziet. Wederom een geweldige knipbeurt en ik blijf hem maar aanraden aan vrienden en familie!

Janna

Rudolph is de allerfijnste kapper ooit, ben al acht jaar vaste klant en zou niet weten waar ik anders heen moet!

Laurien

Ik ben een paar weken geleden geknipt en ben er nog steeds heel blij mee! Lekker wild geknipt waardoor er veel volume in zit. Het valt lekker en zit al snel goed. Veel complimenten over gekregen!

Marjan

Wat een fijne salon! Professionals die hier werken! En de hoofdmassage van Pien in geweldig!Ik ben heel blij met mijn nieuwe haar.

Linde

Ik ben heel goed geholpen, niet alleen is mijn haar mooi geknipt, maar ook heb ik top advies gekregen!